Rólunk

A Budapesten alapított TeslaTunning egy kis helyi vállalkozás, amely kifejezetten Tesla járművekhez tervezett egyedi autófóliákra specializálódott.

Szakképzett technikusokból álló csapatunk lelkes és egyben elkötelezett a Tesla márka iránt. Csak kiváló minőségű, tartós matricák készítésében hiszünk, amelyek a Tesla autók megjelenésének fokozására vannak szabva. A részletekre való aprólékos odafigyeléssel biztosítjuk, hogy minden matrica ne csak vizuálisan vonzó, hanem hosszú élettartamú is legyen.

A TeslaTunning egy fiatal vállalkozás, amely felkészült arra, hogy büszkén szolgálja ki a Tesla-tulajdonosok széles körét. Bárki számára elérehető szolgáltatásunk (magánszemélyektől a vállalati ügyfelekig), egyedi és figyelemfelkeltő matricákat tervez, amelyek egyediséget biztosítanak ügyfeleinknek.

01

Prémium Matricák

Díszítsd Teslád prémium minőségű és tartós matricákkal, amelyek a te igényeihez igazodnak.

02

Professzionális Dizájn

Szakképzett tervezőcsapatunk azon dolgozunk minden nap, hogy egyediséget kölcsönözzünk minden Tesla tulajdonosnak. Leszel te a következő?

03

Esztétikum és Minőség

Alakítsd át Teslád megjelenését matricáinkkal, amitől bitang jól fog kinézni.

A mi víziónk

A TeslaTunningnál az a célunk, hogy forradalmasítsuk az autók testreszabását azáltal, hogy innovatív és stílusos megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a Tesla-tulajdonosok számára, hogy kifejezzék egyéniségüket az utakon.

A mi missziónk

A TeslaTunningnál az a küldetésünk, hogy kivételes ügyfélszolgálatot és prémium minőségű egyedi matricákat biztosítsunk, amelyek meghaladják ügyfeleink elvárásait, biztosítva, hogy minden Tesla egy kis személyiséggel és teljesen egyedi hangulattal hagyja el garázsunkat.

Kérj árajánlatot még ma!

Emeld a Teslád a következő szintre egyedi matricáinkkal. Kattints a személyre szabott árajánlatért!